Saturday, 21 January 2012

My New 2012

Wah, dah berkulat hijau blog aku... Siap ad fungi, bakteria, protozoa... macam2 lah. Tapi i still love this blog, and i missing u actually ! Tapi sumpah gile lame aku tak update blog ni... disebabkan beberapa keadaan yang menghalang. Dan biarlah keadaan itu pergi bersama 2011. #Mood; Sedih bagai.

Hari ini dah b'samaan dengan 22/Jan/2012... Pejam celik, pejam bukak, Januari dah nak berlalu tinggalkan kita. Cepat nya masa tu pergi. Tahun ni tahun yg betul-betul mengubah hidup aku. Segalanya... Dengan perasaan sedih bagai, i have to say really gudbye all the memories in 2011. ;'( & Past is past maybe.

Untuk perkongsian b'sama, secara officialnya a.k.a rasminya kini b'gelarlah aku sebagai seorang isteri orang. P'caya tak? Hhehee. Impossible la. Muke ni sape la nak wat bini kan. Ye kan? Btw, now aku secara officialnya a.k.a serasmi-rasminya b'gelar slah seorang pelajar di Kolej Kejururawatan Pulan Pinang. Dengan terpaksanya. Keputusan 90%/100 dr family. So, nak tak nak mmg kena nak jugak la jawabnya.

Kadang2 demi family, t'paksa @ tak... kita kena ikhlas terima. So, aku mendoakan keikhlasan dtg tak lame lg pade aku demi keputusan tu. So, dgn kelapangan yg ad waktu cuti ni la aku b'kesempatan menghapdate blog ni, kalau duk Kolej sane nak makan pom tak sempat. Study, study, study..... Itulah hidup disana. Sungguh tension!

Dengan kerinduan yg t'amat dengan kehidupan di Politeknik dulu, hati ni belum ikhlas terima tempat baru. ;((( Dgn ini, aku jugak ingin memanjatkan doa aku supaya jalan dan keputusan ini betul sebetul-betulnya dan diredhai. Mudah2 an aku berjaya dalam bidang baru yg dtentukan family aku ni. Caiyokk asma !

Huh

2 comments:

epi said...

maybe ape yang ditentu oleh family itu lbih baik daripada ape yg kte tentu sendiri...walaupun prkara itu memerit kan tp mungkin suata ari nnt die mnjadi perkara yg paling trbaik dalam dri kte !!

Asma Syuhada Norzalizan said...

Harap2 penyudahnya baik la. Insyallah. Tq

Post a Comment