Thursday, 15 September 2011

if you ?

Kata orang tanda lelaki sayang kita bila dia bawak kita jumpa kuarga dia . Boley percaya ker ? & kata orang kalau kekasih kita belikan something yang mahal, yes die memang sayang kita . Sebab tak kan la dia sanggup buang duit die macam itu sahaja tuk kita ? Tapi boley percaya ker ?

Entah laa, susah nak judge manusia kan even kekasih kita pun . Tapi kalau betul laa kata orang tu, kenapa masih ada lelaki yang seperti di atas tu masih punya popuan lain belakang kita ? Mana pergi semua kata-kata orang itu , jadi perlu ke kita menghargai @ serius dengan lelaki seperti tu ? Masih jadi tanda tanya tuk anda diluar sana, even saya sendiri pom .

P/s; keep going to pray for a best man .
Pendapat saya, setiap lelaki itu ada attitude berbeza, so bf anda lain, bf saya pom lain kan, so selamat menilai ;)

1 comments:

atiah fauzi said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment