Thursday, 15 September 2011

if you ?

Kata orang tanda lelaki sayang kita bila dia bawak kita jumpa kuarga dia . Boley percaya ker ? & kata orang kalau kekasih kita belikan something yang mahal, yes die memang sayang kita . Sebab tak kan la dia sanggup buang duit die macam itu sahaja tuk kita ? Tapi boley percaya ker ?

Entah laa, susah nak judge manusia kan even kekasih kita pun . Tapi kalau betul laa kata orang tu, kenapa masih ada lelaki yang seperti di atas tu masih punya popuan lain belakang kita ? Mana pergi semua kata-kata orang itu , jadi perlu ke kita menghargai @ serius dengan lelaki seperti tu ? Masih jadi tanda tanya tuk anda diluar sana, even saya sendiri pom .

P/s; keep going to pray for a best man .
Pendapat saya, setiap lelaki itu ada attitude berbeza, so bf anda lain, bf saya pom lain kan, so selamat menilai ;)

Sunday, 4 September 2011

Selamat Ali Laya uolls !


.. makan kuih suda , ziarah - menziarahi suda , bermaaf - maafan pom suda , tayang baju raya pom lagi la suda , so pe citerr haru raya uolls ? okey tak ? & pejam celik pejam tak celik - celik sudah 6 hari syawal menyusul kita . Alhamdulillah walaupom tak puas lagi beraya tapi semuanya hepi - hepi ending belake . hooray ! dan di kesempatan ini , yang memang sah dan terang tang - tang tak payah bersuluh - suluh , aku memang terwish terlambat laa . bukan ape kan , raya - raya ni sibuk kemas umah la , sapu sare labo la , beli perkakas dapur , shopping sikit - sikit ... memang sah laa blog Ceritera Dunia Gadiesku berhabuk laa kejap jawapnya . tapi tak salahkan nak wish lagi sebab kita masih di bulan Syawal yang indah beb . huhuhu .

So dikesempatan ini , saya Asma Syuhada Noirzalizan , empunya blog Ceritera Dunia Gadiesku ingin memohon maaf zahir dan batin atas kekhilafan di masa lalu samada sengaja atau tidak . @ Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada muslimin muslimat semua .
Wasalam

p/s ; 1) mudah - mudahan maaf diterima yea !
2) makan kuih tu ingatla pada orang yang dah tak der . sedahkan al fatihah
3) pada yang memandu tuk balik ke tempat masing - masing tu , pandulah berhati - hati di
jalan raya . ingatla orang tersayang kan


JUMPA LAGI DI AIDILFITRI AKAN DATANG . COMING SOON AIDILADHA